2011. január 16., vasárnap

Egész-ség (?)

Egészség nélkül nem teljes az életünk.
A megelőzés talán a legfontosabb, ha egészségesen élünk, odafigyelünk arra mit eszünk, mit iszunk, és mozgunk-e eleget,
ha törődünk napjaink időbeosztásával és nemcsak testünkre, de lelkünkre is fordítunk időt, harmóniába kerül testünk és lelkünk és valóban egészségesek maradunk. Ám mit tehetünk, ha megrendül ez az egész-ség?





  
 Orvos vagyok. Meggyőződésem, hogy munkám nemcsak hivatás, hanem egyúttal művészet is. Nem elegendő a felhalmozott ismereteket tudni, hanem azokat egyénre szabottan, az adott ember reakcióinak megfelelően kell alkalmazni. Minden ember más, így mindenki másfajta módszert és törődést igényel, s a test mögül nem szabad a lelket kifelejteni! Szeretném első sorban munkámat, szűkebb szakterületemet. az aneszteziológia és intenzív terápia világát bemutatni frissen indult honlapomon, majd egészségmegőrzési praktikákról, alternatív gyógymódokról, életmódról (mozgás, étrend) is szeretnék írni.
 

Meggyőződésem, hogy sokat tehetünk azért, hogy egészségünk teljes maradhasson, és frissességünket megőrizhessük egész életünk folyamán.
Honlapommal elsősorban egy olyan hiányt szeretnék pótolni, amelyre a portálok közt tallózva egyre inkább rádöbbenek: vannak szűk orvos-szakmai rétegeket célzó portálok, vannak alternatív terápiákkal foglalkozó, s ezen belül is legfőként az ezotéria útvesztőibe kalauzoló honlapok, ám olyan portált egyet sem találtam, amely tanácsot tud adni, vajon mi az a határ, amíg a természetgyógyászathoz lehet fordulni, és mikor kell mindenképpen a hagyományos orvostudomány lehetőségeit igénybe venni.
Szeretném, ha honlapom interaktív lenne, elsősorban a Látogatóimat érdeklő kérdésekről szeretnék írni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése